Објаве

Звездан Врбановић на челу ГФС Смедерево и у наредне четири године

Изборна скупштина Градског фудбалског савеза Смедерево, којој је присуствовало 12 од 13 чланова, једногласно је одлучила да и у наредном четворогодишњем мандату, овај савез предводи Звездан Врбановић.

Поред Врбановића, кандидатуре су поднели и представник ФК Борац 1932 Бојан Милошевић, као и Бојан Лукић, испред ОФК Михајловац, али због непотпуне документације, нису ушли у избор за председника савеза.

Врбановић је, иначе, за свој рад добио похвале и од челних људи Фудбалског савеза Србије, приликом недавног боравка у Смедереву и уручења пакета са спортском опремом, које је ФСС донирао клубовима Подунавског округа.

Осим Врбановића, у Извршни одбор ГФС Смедерево, који броји девет чланова изабрани су: Милош Војиновић, Горан Јовановић, Радомир Петковић, Радомир Ранковић, Саша Јеремић, Предраг Живановић, Владан Ђорђевић и Лука Цветановић. Дужност секретара, као и у претходном мандату, обављаће Оливера Тодоровић.

Одмах након тога, Извршни одбор је саставио и листу делегата Скупштину савеза Подунавског округа на којој су: Звездан Врбановић, Предраг Живановић, Владан Ђорђевић, Милован Марјановић, Владан Првуловић и Саша Јеремић.

Изборној скупштини ГФС Смедерево присуствовао је и Синиша Брадоњић, представник Фудбалског савеза региона Западне Србије.