Вести из савеза

Завршен 7. Меморијални турнир „Зоран Поповић Поп“ (ФОТО)

Пред препуним трибинама терена за мали фудбал код смедеревског Веслачког клуба синоћ је завршен седми Меморијални турнир „Зоран Поповић Поп“.

Нови–стари победник је Минел Еним који је у финалном мечу савладао одличну екипу Кладионице Сокер са 5:4.

Треће место освојила је екипа диспечерског центра Лестар, која је савладала екипу ФК Петлић, после бољег извођења пенала, након што је у регуларном делу било 3:3.

За најбољег голмана прогласен је Милош Кнежевић (Минел-Еним), најбољи стрелац са 8 постигнутих голова је Бранислав Живановић (Кладионица Соццер), а за најбољег играча турнира проглашен је Немања Пауновић (Кладионица Соццер).

Награда за фер-плаy припала је Поповој екипи за исказану коректност на терену, а додељена је и захвалница екипи Мали Кривак за традиционално учешће на турниру.

Завршно веце обележили су најмлађи фудбалери тј. школе фудбала које су отвориле завршно вече: Школа фудбала Тесла, КМФ Смедерево, Школа фудбала Панта Враново и Фудбалски клуб Топ.

Овом приликом ГФС Смедерево и породица Зорана Поповића-Попа се захваљују свим ућесницима турнира, спонзорима, публици и свима који су дали допринос за одржавање меморијала, са поруком: Видимо се и следеће године још бројнији и јачи.