Судије

Велико поверење и одговорност: Широки суди меч одлуке у Нишу!

Зоран Широки делегиран је за главног судију меча између Радничког и Партизана у Нишу, у среду од 19 часова.

Како се првенство у Суперлиги Србије ближи крају, тако је и све неизвеснија борба за титулу, али и 4. позицију која омогућава такмичење у квалификацијама за Лигу Европе.

Партизан има три бода више од Звезде пред последња два кола, а последњих дана влада огромна тензија између „вечитих“ који се међусобно оптужују за нелегалне радње током сезоне.

У жижи јавности је меч између Радничког и Партизана, који би могао пресудно да утиче на коначни исход читавог такмичења.

Дуел у Нишу између Радничког и црно-белих, поверен је нашем Смедеревцу, Зорану Широком, док ће му помагати Дејан Петровић и Марјан Јанковић. Четврти судија је Владо Глођовић, посматрач Зоран Петровић, а делегат Добрица Милановић.

Широки је ове сезоне судио на 13 утакмица Суперлиге, показао је 49 жутих и два црвена картона, те досудио 11 пенала.

Иначе, Широки је ове сезоне (тачније године) три пута судио Партизану и у тим мечевима црно-бели су забележили све три победе: 3:0 против Металца (8. март), 4:0 против Вождовца (18. март) и 1:3 против Новог Пазара (13. април), док је у мечу 35. кола између Партизана и Вождовца био четврти судија и средином другог полувремена сигнализирао је главном арбитру Драгану Чоловићу да искључи тренера црно-белих Марка Николића, после једног његовог бурног протеста.