Млађе категорије

Празник фудбала на завршници Лиге петлића (ФОТО)

У недељу 12.06.2022. на терену Фк Пролетер 1947 у Вранову, одржана је завршница Лиге петлића за узраст 2010. годиште и млађе.

Учешће у завршници лиге узело је 12 екипа: Школа фудбала Соко 1 и 2 из Сараораца, Школа фудбала Тесла, ФК Годомин, ФК Коларац, КМФ Смедерево, Школа фудбала Панта из Вранова, Женски фудбалски клуб Ника, ФК Петлић 1 и 2, ФК Осипаоница и ФК Михајловац. Укупно је учествовало преко 300 дечака и девојчица,који су приредили прави празник фудбала у Вранову и атрактивним потезима и головима показали су да фудбал у Смедереву има велику перспективу.

Сваки учесник и тренери екипа добили су медаље за учешће у Лиги од стране Градског Фудбалског Савеза. Медаље учесницима уручили су градоначелник Смедерева Јован Беч, донедавни играч, а сада тренер КМФ Смедерева Драган Ђорђевић, бивши играч ФК Ц. Звезда Предраг Сикимић, као и садашњи играч ФК Партизан Марко Миловановић. Градски фудбалски Савез им се захваљује на издвојеном времену и доласку на завршницу Лиге петлића.

Такође похваљујемо све екипе које су узеле учешће у Лиги, која ће од јесени постати и званична лига у оквиру редовног такмичења ГФС Смедерево.

Градски Фудбалски Савез Смедерево