Вести из савеза

Шести Меморијални турнир „Зоран Поповић Поп“ од 18. јуна

Наградни фонд ове године је повећан и износи 300.000 динара. Традиционално, биће додељене и новчане награде за најбољег играча, стрелца и голмана.

Шести Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“, у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова, почиње у петак 18. јуна. Због могућих нестабилних временских услова, турнир ће ове године бити одржан у Дворани Смедерево.

Организатор је Градски фудбалски савез Смедерева заједно са породицом и пријатељима Зорана Поповића Попа.

Због епидемије коронавируса и објективних околности, и ове године број екипа биће ограничен на 16, по редоследу пријављивања.

Пријаве и уплате се могу вршити почев од 21. маја па до 16.јуна у 20 часова, када ће у Хали бити извучени парови. Уплата по екипи од десет играча је 10.000 динара.

Наградни фонд ове године је повећан и износи 300.000 динара. Традиционално, биће додељене и новчане награде за најбољег играча, стрелца и голмана.

Финале је планирано на Видовдан 28.јуна.

Организатори позивају заинтересоване екипе да се пријаве на телефон: 061-239-1111-Звездан

Турнир „Зоран Поповић Поп“ од почетка прати велико интересовање играча, публике, као и коректна навијачка и такмичарска атмосфера.

Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015. године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, предводио је ФК Пролетер, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг такмичења. Дајући себе фудбалу, од малих ногу па до последњих дана живота, заслужио је да се управо кроз фудбал
чува сећање на њега. Фудбалски свет није и неће заборавити Попа. Зато, видимо се свако вече од 20,30 у Хали, од 18. до 28. јуна.

Све информације и детаље око организације турнира можете пратити на Фејсбук страници „Турнир Зоран Поповић Поп“

Градски фудбалски савез Смедерево
Породица Зорана Поповића Попа