Футсал

Реми против Француза пред препуним трибинама

Смедерево је синоћ уживало и показало да је прави спортски град који воли Србију.

Препуне трибине Спортске хале и сјајна атмосфера и понашање навијача оставило је одличан утисак на све, а пре свега на госте из Француске од којих смо добили велике похвале за организацију утакмице. На крају реми 3:3! Посебну драж утакмици дало је и том што су за национални тим наступила истовремено и три играча из Смедерева.

Двoрaнa у Смедереву. Гледaлaцa: 2500. Судијa: Виктoр Берг-Одик (Фрaнцускa), Петaр Рaдoјчић (Србијa). Црвени кaртoн: Aрун 18. (Фрaнцускa).

СТРEЛЦИ: 1:0 Тoмић 4, 2:0 Рaјчевић 12, 2:1 Будебиaх 17, 2:2 Десaндре 32, 3:2 Тoмић 34,3:3 Мухaмед 39.

СРБИЈA: Мoмчилoвић, Перић, Кoцић, Симић, Рaјчевић. Игрaли су јoш: Живaнoвић, Рaкић, Милoсaвaц, Ристић, Тoмић, Стaнкoвић, Лaзaревић, Бoјaн Филипoвић.

ФРAНЦУСКA: Aрун, Рaмирез, Игун, Мухaмед, Жaсни.Игрaли су јoш: Белхaџ, Кеб, Негaлa, Будебибa, Aлa, Десaндре, Мухoдин.

Кмф Смедерево овом приликом жели да се захвали свима коју су узели учешћа у организацији синоћне утакмице, пре свега ФСС, тим менаџеру Игор Гачићу, директору Спортске хале Ивану Вучићу, Градској управи Смедерева, Градском Фудбалском савезу, МУП Смедерево, Комуналној полицији Смедерево, Дому здравља и свим службама које су допринеле да организација утакмице прође у најбољем светлу.

Посебну захвалност упућујемо и спонзорима који су финасијски помогли организацију утакмице.

Захвалност иде и публици која је надамо се уживала у самој утакмици футсалера Србије и Француске и која је показала зашто је Смедерево прави спортски град.

А Кмф Смедерево ће се потрудити да и у наредном периоду организује сличне манифестације и утакмице како би град Смедерево представљали у најбољем могућем издању.

СМЕДЕРЕВО ВОЛИ И НАВИЈА ЗА СРБИЈУ!!!